2019-08-25: Speltips

Tre speltips igår, där två gick med halvförlust och en med vinst. Idag söndag har jag kollat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Udinese-Milan (Italien, Serie A)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.97

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Jag brukar hålla mig borta från att tippa matchen i premiäromgången, men här känns det som att jag hittat bra spel. Vi har här två lag som är svårbedömda inför den här säsongen. Milan har tappad en del spelare och laget har haft det tungt under försäsongen med ny tränare. Även Udinese har haft en del bekymmer på försäsongen. Jag tror att vi kommer se en match där båda lagen gör mål. Det spelas till 1.97 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 

Tottenham-Newcastle (England, Premier League)

Tips: 1 asian handicap -1.5

Odds: 1.82

Spelbolag: Bernhard

Insats: 15 kr

Tottenham är som sig bör stora favoriter i den här matchen. När jag började kika på den här matchen i fredags låg linan på hemmaseger på -1.25. Dock finns det ingen spelvärde kvar på -1.25 och jag väljer att kliva på -1.5. Jag tror nämligen att Spurs kommer att göra processen kort med Newcastle. Newcastle har i de inledande matcherna sett virriga ut i försvarsspelet och laget har förlorat båda sina inledande matcher. Tottenham i sin tur fick slita för att besegra Aston Villa i premiären och i den andra omgången fick laget med sig en poäng från bortamötet med Manchester City. Som sagt här tror jag att hemmalaget vinner och väljer att spela med asian handicap -1.5. 

Dagens tredje speltips: 

IFK Norrköping-Helsingborgs IF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 2.05

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Här kommer jag att tipsa om två spel som liknar varandra. IFK Norrköping behöver vinna för att haka på striden om Europa platserna. Nu tar man emot Helsingborg som har problem både på och utanför plan. I veckan valde huvudtränare Henrik Larsson att kliva av sitt uppdrag. Det efter förlusten i Svenskan Cupen mot Division 1 laget Oskarshamns AIK. Anledningen till att Larsson hoppar av är att han fått verbala påhopp från fansen. Laget kommer till den här matchen med fyra förluster och en oavgjord på de fem senaste matcherna i Allsvenskan. Norrköping åkte ur kvalet till Europa League och kan därmed enbart fokusera på Allsvenskan. Laget ligger på en sjunde plats i tabellen, men det är bara sex poäng upp till AIK som ligger trea. Här väljer jag att spela i första hand på hemmaseger med asian handicap -1.25. För er som vill vara lite mer säkra rekommenderar jag att spela med asian handicap -1 till 1.70 gången insatsen. 

I övrigt vill jag varna för Sampdoria mot Lazio. Jag avstår spel före match, men ni kan tänka på att Sampdoria brukar vara starka på hemmaplan och att Lazio eventuellt saknar ett par viktiga spelare som kommer att testas sent inför starten. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *