20 maj, 2024

Speltips: Schweiz-Kamerun

Under den tredje dagen hade jag två spel. Att Spanien skulle vinna stort var jag mest nöjd med.

Mindre nöjd är med att Japan skulle få två gula kort i matchen. Nöjd är jag även med att jag inte spelade på Belgien som jag tänkte. Visst det spelet hade suttit men det hade varit ett dåligt spel med tanke på hur matchen såg ut. 

Idag rullar VM vidare och klockan elva är det avspark mellan Schweiz och Kamerun. En mycket intressant match på förhand. Övriga lag i den här gruppen är Brasilien och Serbien. Jag skrev inför VM att Brasilien är favoriter och sedan är det jämn skägg mellan resten. 

Den här matchen betyder mycket för båda lagen och det gäller så klart i första hand att inte förlora. Dock en seger för någon av lagen skulle betyda otroligt mycket. 

Schweiz har gjort det bra i de senaste mästerskap. I EM slog laget ut Frankrike men föll mot Spanien på straffar i kvartsfinalen. Schweiz har ett starkt kollektiv där Xhaka och Shaqiri kommer att bära ansvaret. 

Kamerun tillhör ett av de bästa laget i Afrika. Frank Anguissa och Bryan Mbeumo är två spelare som sticker ut i detta Kamerun. 

Schweiz går in i den här matchen som stora favoriter hos spelbolagen. Jag är inte helt övertygad att Schweiz kommer att vinna den här matchen. Jag kan tänka mig att Kamerun kan ställa till det här. 

Schweiz-Kamerun

Tips 1: Över 2.25 mål i matchen

Odds: 2.02@Unibet

Insats: 1 unit

Tips 2: Båda lagen gör mål

Odds: 2.20@Bet365

Insats: 1 unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.