21 juni, 2024

Efterlängtad funktion i Facebook-appen

Äntligen får vi själva bestämma vilka ikoner vi vill ha kvar under menyn. 

Av misstag tryckte jag hårt på en av mina ikoner som jag har under menyn och det dök upp en fråga om jag ville behålla den eller inte. När jag googlade lite närmare hittade jag att Facebook släppt en uppdatering, som ger oss användare möjlighet att välja vilka ikoner vi vill ha kvar. 

Jag har retat mig länge på att det lyser rött kring marketplace, videos och annat. Nu kan vi alltså gå från sex ner till bara tre ikoner i botten av appen. Det här går att göra på alla ikoner förutom notiser och nyhetsflöde. 

Tydligen så har alla inte fått den här uppdateringen och just nu får det här att göra enbart på iOS-enheter. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.