25 april, 2024

Samsung lanserade Galaxy Tab 6S

Samsung har nu officiellt släppt surfplattan Galaxy Tab S6.

Samsung släppte officiellt sin nya Samsung Galaxy Tab 6S och plattan är utrustad med ny version av S-Pen som har både trådlös laddning och fungerar som fjärrkontroll till plattan. 

Spännande funktion då du kan exempelvis ta bilder och spela in video på distans. Pennan kan självklart även användas till att ta anteckningar. Handskriven text ska kunna konverteras till skriver med ett enkel knapptryck. 

Pennan är utrustad med något som liknar snabbladdning då enligt Samsung bara tio minuters laddning ska pennan klara användning i tio timmar. 

Den nya Tab 6S är utrustad med dubbla kameror på baksidan, vilket är Samsungs första platta med dubbla kameror på baksidan. 

Skärmen är på 10.5 tum och det finns högtalare i varje hörn av plattan. Samsung har även satt in en fingertryckssensor direkt i glaset. 

Samsung hoppas att plattan ska används både hemma och på kontoret. 

Den nya plattan kommer att börja säljas 23 augusti i Sverige med pris på 8000 kronor för WI-FI varianten och 9000 kronor för den som vill ha simkortplats. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.