22 juni, 2024

2019-08-03: Speltips

Tre speltips senast för en vecka sedan, där två spel gick med vinst och en bommades. Idag lördag har jag kollat på följande drag.

Dagens första speltips:

Falkenbergs FF-HElsingborgs IF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.27

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

En mycket viktig match i bottenstriden för båda lagen. Helsingborg har haft en del skadeproblem under den här säsongen och även här finns det risk att flera viktiga spelare inte kommer till spel. Falkenberg i sin tur har fått ordning på sina skadebekymmer och kan här ställa upp med bra lag. Tittar vi på tabellen så kan vi konstatera att hemmalaget ligger tre poäng efter Helsingborg. Helsingborg fick bra omstart med Henke Larsson, men nu kommer man till den här matchen med två raka förluster. Falkenberg i sin tur har gjort en hel del bra matcher, men inte fått med sig resultat. Ser man på de fem senaste matcherna så har laget två segrar, två förluster och en oavgjord match. Senast blev det seger på hemmaplan mot Sundsvall. Här tror jag att hemmalaget har en bra chans att vinna och väljer att spela på hemmaseger med asian handicap -0.25 till 2.27 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 

Östersund-AFC Eskilstuna (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1

Odds: 1.90

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

Östersund tar emot jumbon AFC på hemmaplan och här tycker jag att det är dags för Östersund att ta klivet mot ett nytt kontrakt. AFC är otroligt svaga på bortaplan där laget tagit bara en poäng på åtta spelade matcher. Östersund i sin tur har bara förlorat en match på hemmaplan och det Örebro i den tionde omgången. Hemmalaget har dock bara sju poäng ner till en kvalplats. AFC i sin tur har häng på Falkenberg som inför den här omgången ligger på säker mark. Jag tror inte att vi kommer se någon bländande offensiv i den här matchen, men jag tror att hemmalaget löser en seger och väljer att spela på en rak etta till 1.90 gånger insatsen. Jag väljer även att lägga en liten peng att det inte blir tre mål i matchen och det till 1.85 gånger insatsen. 

Lycka till! 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.