22 juni, 2024

2019-08-17:Speltips

Tung helg var det när det gäller betting. Här i veckan har jag inte tipsat om några matcher då det var svårt att hitta bra spelvärde tycker jag. Idag lördag har jag kollat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Åtvidabergs FF-Skövde AIK (Sverige, Division 1 Södra)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.75

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Åtvidaberg är i usel form för tillfället. Laget har fem raka förluster och därmed är man på allvar indragna i bottenstriden. Skövde AIK ligger på en andra plats i tabellen och är två poäng efter serieledaren Ljungskile SK. Skövde har under säsongen varit riktigt starka på hemmaplan där man har bara en förlust. På bortaplan är man lite sämre, men mot ett Åtvidaberg som är helt under isen tror jag att laget har bra chans att vinna. Åtvidaberg saknar dessutom ett par spelare inför den här matchen. Jag väljer här att spela på Skövde med asian handicap -0.25 till 1.75 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 

Hammarby-GIF Sundsvall (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.89

Spelbolag: Bet365

Det fortsätter att svänga om Bajen kan vi konstatera. Laget gör många mål, men håller inte nollan. I den senaste omgången blev det seger mot Helsingborg med 2-1, där Hammarby hade kontroll på matchen. Slutet blev dock onödigt spännande där Helsingborg var nära att kvittera. Nu tar man emot krisdrabbade Sundsvall på hemmaplan och här finns det goda chanser för Hammarby att vinna. Sundsvall känns helt under isen. Förvisso gjorde laget en bra insats mot Östersund och var på väg mot tre viktiga poäng, när en felaktigt dömd straff förstörde den eftermiddag. Som de flesta känner till har Sundsvall haft under sommaren en del spelare som har försvunnit och en del andra har kommit in. Frågan är hur långt tid det tar för nya spelare att komma in i det hela. Med tanke vilka spelare Sundsvall tappat så finns det risk att laget åker ut. Hammarby har en del skadeproblem som stör inför den här matchen. Trots det väljer jag att spela på en Hammarby seger med asian handicap -1.25

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.