22 maj, 2024

2019-08-18:Speltips

Båda spel satt igår och jag hoppas att även dagens spel kommer att sitta.

Dagens första speltips:

Malmö FF-Falkenbergs FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.79

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Malmö FF kommer till den här matchen med fyra raka oavgjorda matcher och laget har tappat onödiga poäng i toppstriden på sistone. Djurgården som leder serien har tre poäng mer och med andra ord har inte MFF råd med fler poängtapp. Framförallt inte mot lag som Falkenberg som ligger och kämpar om att undvika kval och nedflyttning. Falkenberg har dock plockat poäng i fyra av sina fem senaste matcherna. MFF spelade returmatchen mot bosniska Zrinjski där man förlorade med 1-0 och ställde upp med stark startelva. I den matchen blev Antonsson skadad och Molins kom in. Jag förväntar mig att MFF ställer upp med Rosenberg och Molins på topp i den här matchen. Jag tror att MFF vinner här och jag väljer att spela på hemmaseger med asian handicap -1.25. 

Dagens andra speltips: 

AIK-Kalmar FF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 1

Odds: 1.75

Spelbolag: Unibet 

Insats: 20kr

Topplaget AIK tar emot krislaget Kalmar FF på hemmaplan. AIK ligger en poäng efter Djurgården i tabellen och trots att laget spelade i kvalet till Europa League i veckan lär det vara ett starkt lag som Rickard Norling ställer på benen i den här matchen. För AIK:s del väntar även match mot Celtic på bortaplan kommande vecka. Kalmar har haft hittills stora problem i Allsvenskan. Laget ser uddlöst ut framåt och har under säsongen varit svårslagna, men haft även svårt att vinna matcher. Här tror jag stenhårt på AIK. Mitt första spel i den här matchen blir att AIK vinner och andra spelet blir att AIK vinner och håller nollan. Det spelas till 1.75 samt 2.60 gånger insatsen. Tredje spelet blir att AIK vinner och att det inte blir fyra mål i matchen. Det spelas till två gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.