22 maj, 2024

2019-08-24: Speltips

Inga speltips i veckan här på bloggen, dock ni som följer mig på sociala medier kunde ta del av torsdagens spel, där tre av fyra spel satt. 

Idag lördag bjuds vi på en del spännande matcher och jag har tittat närmare på följande matcher.

Dagens första speltips:

Åtvidabergs FF-Eskilsimme IF (Sverige, Division 1 Södra)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.05

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Åtvidaberg är helt under isen och laget har sex raka förluster. I den senaste omgången blev det förlust på hemmaplan mot Skövde AIK med 0-1. I och med sex raka förluster har laget hamnat på en näst sista plats i tabellen. Eskilsminne i sin tur har två raka segrar i serien och i veckan slog laget ut Norrby IF i kvalet till Svenska Cupen. Det är inte mycket som talar att Åtvidaberg ska bryta det negativa trenden i den här matchen. Det som kan tala emot Eskilsminne är att laget spelade så sent som i torsdags i Svenska Cupen. Jag tror eftersom laget tog sig vidare så får man extra energi av den här typen av matcher. Jag väljer här att spela på en bortaseger med asian handicap -0.25. 

Dagens andra speltips: 

Sheffield United-Leicester (England, Premier League)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.97

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Två lag som fått okej start på ligaspelet. Hemmalaget har en seger och en oavgjord, medan Leicester har två raka oavgjorda matcher. Jag tycker att Leicester har det bättre laget på papper och jag tror att laget tar sin första seger. Hemmalaget har som sagt inte förlorat ännu och det kan tala emot Leicester i den här matchen. Jag väljer att säkra upp lite och väljer att spela på bortaseger med asian handicap -0.25. 

Dagens tredje speltips: 

Blackburn-Cardiff (England, Championship)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.05

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Fyra omgångar har gått i världens kanske tuffaste liga. Båda lagen har inlett med två segrar och två förluster. Det finns dock en stor skillnad mellan dessa två lag. Cardiff brukar vara starka på hemmaplan och usla på bortaplan. Det ser ut att bli så även i år. Laget har vunnit sina två hemmamatcher, medan man har förlorat båda matcher på bortaplan. Jag väljer här att spela på hemmalaget med asian handicap -0.25

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.