22 maj, 2024

Asian handicap testas på Sochaux

Inga speldrag igår här på bloggen, men två livespel på mina sociala kanaler. Det ena slutade med vinst och den andra med halvförlust.

Idag fredag bjuder jag på två speldrag och vi börjar i Frankrike och Ligue 2 där Orleans tar emot Sochaux. Hemmalaget ligger sist i tabellen och har hittills på arton spelade omgångar tagit bara en seger.

Sochaux i sin tur ligger på en sjunde plats och har häng på toppen. För deras del gäller det att säkra några av platserna som betyder kval till högsta ligan. Lagets form är dock tveksam med bara en seger på de fem senaste, men här tycker jag att man har en bra chans att ta en efterlängtad seger.

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.35 @Bet365

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.