22 maj, 2024

Mål att vänta i Genua

Lördagen blev riktigt lyckad och det nya året har börjat bra. Sju spel bjöd jag på sammanlagt och sex spel gick med vinst, samt en som gick med halv förlust.

Idag söndag är även Serie A tillbaka men få matcher därifrån. Annars är det en hel del matcher från England och FA-Cupen men precis som igår kommer jag att avvakta startelvorna innan jag placerar mina spel. Dessa kommer upp på mina sociala kanaler och för att inte missa något är bästa sättet telegram apen som ni hittar här.

Dagens första drag hämtar jag från Serie A, där hemmalaget Genoa tar emot Sassuolo. Det är alltid svårt att tippa matcher efter uppehåll då är det svårt att veta hur lagen har tränat osv. Här kommer jag att använda mig av Betfair Exgange (vilket jag gjort ganska mycket under gårdagen) och spela på att det blir över 1.5 mål i matchen.

Tips: Boka under 1.5 mål i matchen

Odds: 4.60 @Betfair Exchange

Insats: 50kr+exponering 180kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.