24 juli, 2024

Speltips 12/12: Huddersfield-Preston

I skymundan av Champions League spelas även Championship som är framme i den 21:a omgången. Huddersfield tar på hemmaplan emot Preston.

Vi hittar hemmalaget på 21:a plats i tabellen med 21-poäng. Huddersfield fick en tuff start på den här säsongen men har på sistone börjat plocka poäng. Ser vi på lagets fem senaste så har man en förlust. Det ska dock sägas att man har även bara en seger. Tre matcher har slutat oavgjort. I den senaste omgången tog man ledningen mot Bristol City i den första halvleken men släppte in kvitteringen i början på det andra.

Preston har i sin tur gått tungt på slutet och har tre förluster på de fem senaste matcherna. Laget hade tre raka förluster innan i den senaste omgången lyckades få med en poäng mot Norwich. Noterbart är att Preston inte lyckats göra mål i de tre senaste matcherna.

Här tror jag att hemmalaget har en god chans att minst plocka en poäng. Min rek blir att hemmalaget inte förlorar matchen och att det inte blir tre mål i matchen.

Huddersfield-Preston

Tips: 1X+Under 2.5 mål

Odds: 2.24@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.