20 maj, 2024

2019-02-09: Speltips


Det var ett tag sedan som jag bjöd på några speltips. En del har efterfrågat speltips och nu är dessa tillbaka.

Dagens första speltips:

Crystal Palace-West Ham (England, Premier League)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.80

Spelbolag: Betfair

Insats: 20 kr

En på förhand öppen match. Palace har någon bättre dagsform men den här matchen kan sluta hur som helst känns det som. Hemmalaget är pressade att gå för en seger med tanke på att man har bara fyra poäng mer än Cardiff som ligger på nedflyttningsplats. West Ham i sin tur har sex poäng mer än Palace. Här tror jag att vi får se mål och jag väljer att spela på att båda lagen gör mål i matchen till 1.80 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Southampton-Cardiff (England, Premier League)

Tips: X

Odds: 3.90

Spelbolag: Betsson

Insats: 10kr

Viktig match i bottenstriden där hemmalaget har 24 poäng och Cardiff som ligger under nedflyttningsstrecket har 22 poäng. Southampton har fem raka matcher utan förlust, medan Cardiff har bara en seger på de fem senaste matcherna. Southampton är favoriter på papper men jag tror att Cardiff kan kämpa till sig en pinne. Jag väljer att spela på X i den här matchen till fina 3.90 gånger insatsen.

Dagens tredje speltips:

Borussia Dortmund-Hoffenheim (Tyskland, Bundesliga)

Tips: 1+över 2.5 mål i matchen

Odds: 2.00

Spelbolag: Mobilebet 

Insats: 30kr

Dortmund är obesegrade på hemmaplan och laget leder ligan med sju poäng och man går mot eventuell titel. Hoffenheim hittar vi på en en åttonde plats med 29-poäng. Laget har dock bara två poäng upp till Wolfsburg på en sjätte plats. 

Dortmund har den här säsongen förlorat bara en gång och det på bortaplan mot Düsseldorf. Här förväntar jag mig mål och väljer att spela på hemmaseger med över 2.5 mål i matchen till två gånger insatsen.Dagens fjärde speltips:

Cremonese-Padova (Italien, Serie B)

Tips: 1

Odds: 2.00

Spelbolag: Bet365

Insats: 20kr

Ett pressat hemmalag tar emot jumbon i ligan Padova. Cremonese ligger på en elfte plats i tabellen och är fyra poäng efter Cittadella som ligger på en åttonde plats, vilket innebär en plats till play off. Cremonese kommer till den här matchen med en förlust i ryggen och det mot Spezia på bortaplan. Laget är dock starka på hemmaplan. På hemmaplan har man två förluster den här säsongen men laget har släppt in bara fyra mål bakåt på elva spelade hemmamatcher. Padova i sin tur har bara en seger på bortaplan den här säsongen och jag har svårt att se att man ska kunna rå på Cremonese. Mitt spel här blir en rak etta till två gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.