24 april, 2024

Dags för förändring

För ca ett år sedan bytte jag plattform på då nuvarande blogg och startade en ren odlad hemsida.

Nu är det dags igen för lite förändringar. Hemsidan som jag har hos one.com är bra på många sätt, men att leverera snabba inlägg är dock jobbigare. Konstigt nog för att uppdatera sidan behöver man ha dator med sig.

Något som jag inte har lust att ha med mig varje dag år 2019.

För att kunna leverera bättre, oftare och snabbare texter och annat installerade jag WordPress på hemsidan. Så klart började det hela mitt i natten och innan jag var klar hade tiden sprungit i väg.

Som vanligt kommer jag att skriva om allt mellan himmel och jord.

Hur som helst jag hoppas att ni ska kunna hitta på den nya formatet och som sagt nu hoppas jag kunna leverera fler texter och video via WordPress.

Ta hand om varandra för det är ett hårt värld vi lever i.

 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.