24 juli, 2024

Återkomst

Det var otroligt länge sedan jag skrev något på bloggen. En blogg som legat på is i nästan två år men nu är det dags att sparka igång igen. 

Det har hänt mycket sen sist men jag ska givetvis inte gå tillbaka allt för länge. I sin korthet så har man överlevt en pandemi som var tuff för oss egna företagare. För er som inte vet så driver jag och min sambo en restaurang i Åtvidaberg sedan fyra år tillbaka. 

Det har varit några tuffa år men otroligt roliga. Framförallt sedan ett år tillbaka, när pandemi var på väg bort. Sommaren 2022 var otrolig roligt med fulla hus flera gånger i veckan. 

Som sagt jag ska inte gå tillbaka allt för länge. Det jag vill säga är att man är så otroligt tacksam mot väldigt många människor som hjälp oss och hjälper oss på olika sätt. 

Som Bajen fans sjunger ”Nu går vi mot nya tider” och vi har en del planer för framtiden och vi hoppas att kunna fortsätta det Åtvidabergare vill ha. 

Denna inlägg är menat som en ny start för bloggen. Min plan är återuppta skrivande betydligt oftare än vad fallet varit. Som vanligt kommer jag att skriva om det mesta som jag har åsikter om och som vanligt vissa kommer att gilla det andra inte. 

Så vad kan ni förvänta er fram över. Ja en del sport, betting kommer att komma upp. För er som inte vet så sänder jag en del på Twitch, Facebook och youtube. I nu läget har det handlat om gaming och betting. Men det kommer mer. 

Det var allt för nu. Ta hand om varandra för det är en hår värld vi lever i. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.