21 april, 2024

Speltips 23/12: Real Betis-Cádiz

Dagens tredje speltips hämtar jag från spanska La Liga, där hemmalaget Real Betis tar emot nykomlingen Cádiz. 

Real Betis har hittills varit en av besvikelserna i ligan. Laget ligger inför dagens match på en tolfte plats i tabellen och faktum är man är två poäng bakom dagens motståndare. 

Cádiz öppnade ligaspelet starkt och laget har gjort riktigt bra resultat där man slagit bland annat Barcelona och Real Madrid. Laget har dock tappat lite av den goda formen som man hade i början på säsongen. Till den här matchen kommer Cádiz med bara en seger på de sex senaste ligamatcherna.  

Betis har ett fint grundspel och äger ofta en stor del av bollinnehavet, men skärpan i den sista tredjedelen har varit för dålig. Att Nabil Fekir endast gjort ett mål i ligaspelet är såklart en grov missräkning. Förutom fransmannen finns även Iglesias, Tello, Sanabria och legendaren Joaquín att tillgå i offensiven.

I grunden är Betis ett bättre lag och jag tror att man har goda chanser att ta en seger i den här matchen. Jag kommer att spela på en hemmaseger med asian handicap -0.25. 

Real Betis-Cádiz

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.75

Insats: 2.5 unit

Matchstart: 22:00

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.