21 april, 2024

Speltips 23/12: Montpellier-Lille

Dagens andra speltips hämtar jag från franska Ligue 1 där serieledande Lille spelar på bortaplan mot Montpellier. 

På förhand en intressant match där marknaden har hög odds på serieledaren Lille. Hela 2.20 får vi på en rak seger. 

Lille har hittills svarat för en riktigt bra säsong. Laget har bara en förslut på sexton spelade matcher och leder ligan på bättre målskillnad än tvåan Lyon. 

Hemmalaget Montpellier parkerar på en femte plats i tabellen och laget har hittills gjort en säsong med blandade resultat. Lite förvånande är det att Monypellier tagit fler poäng borta än hemma. På hemmaplan har man fyra segrar och fyra förluster. 

Lille i sin tur har tre segrar, tre oavgjorda och en förlust på bortaplan den här säsongen. Lille kommer till den här matchen efter 0-0 mot PSG och frågan är om den matchen kan sitta i benen lite extra. Hur som helst håller jag Lille som knappa favoriter i den här matchen. Jag kommer att spela på en bortaseger med asian handicap -0.25. 

Montpellier-Lille

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.90

Insats: 1 unit

Matchstart: 21:00

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.