22 juli, 2024

Speltips: Almeria-Getafe

I den 14:e omgången av La Liga tar Almeria emot Getafe. Två lag som befinner sig på andra halvan av tabellen och som inför den här säsongen tippades av många tillhöra bottenstriden. 

Almeria är ett lag som hittills plockat sina poäng på hemmaplan. På bortaplan har lagerbygget bara en poäng med 3-14 i målskillnad. På hemmaplan är facit något helt annat. På sex spelade matcher har laget fyra segrar och två förluster. Ser vi lagets fem senaste på hemmaplan så har man fyra segrar och en förlust. Förlusten kom mot Osasuna. Den andra förlusten på hemmaplan kom mot Real Madrid. 

Getafe i sin tur har tagit två poäng mer på bortaplan än hemma. Ser vi på lagets fem senaste på bortaplan så har man bara en förlust. Laget har varit målsnåla i inledningen och bara en av de sex senaste har gått över 2.5 mål. 

Almeria i sin tur har sex över 2.5 matcher av de sju senaste. 

Jag väljer här att gå emot marknaden som tror på en målsnål match. Jag väljer att spela över 2.25 mål till 2.14 gånger insatsen. 

Almeria-Getafe

Tips: Över 2.25 mål

Odds: 2.14@Bet365 

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.