21 juli, 2024

Speltips: Mallorca-Atlético de Madrid

I den 14:e omgången av La liga tar hemmalaget Mallorca emot Atlético de Madrid på hemmaplan. Hemmalaget hittar vi på en 12:e plats i tabellen, medan gästerna parkerar på en fjärde plats inför kvällen match. 

Mallorca kommer till den här matchen med två vinster och en oavgjord på de tre senaste. Innan dess hade laget en seger på sju matcherna. Mallorca som förra året klarade knappt kvar i ligan har via sju poäng på de tre senate lyft från det omedelbara bottenstriden. 

Atlético i sin tur har varit en besvikelse under hösten. Laget har redan den här säsongen förlorat tre matcher i ligan och lyckades inte ta sig vidare från Champions League. Trots att Atlético är långt ifrån vad man en gång var så kommer man till den här matchen med bara en förlust på de fem senaste. 

Jag håller Atlético i grunden som ett bättre lag och jag kommer att spela på bortaseger med asian handicap -0.25. 

Mallorca-Atlético de Madrid 

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.83@Unibet 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.