20 juni, 2024

Speltips: FC Köln-Bayer Leverkusen

I den 14:e omgången av Bundesliga bjuds på ett intressant möte mellan hemmalaget FC Köln och Bayer Leverkusen. 

Båda lagen misslyckades att ta sig vidare i Europaspelet. Köln åkte ur Conference League medan Leverkusen åkte ur Champions League. Vi hittar båda lagen på den nedre delen av tabellen. Hemmalaget ligger på en 12:e plats med 17-poäng, medan Leverkusen ligger fem poäng efter. 

Under hösten har Köln varit bra på hemmaplan medan bortaspelet varit betydligt sämre. Ser vi ligaspelet så har Köln spelat sex matcher. Laget har vunnit tre och förlorat en. Två matcher har slutat oavgjort. 

Leverkusen Indien tur har plockat fyra poäng på bortaplan den här säsongen. Laget har varit stor besvikelse under hösten men i den senaste omgången visade man att det finns kvalitét i det här laget. Det blev en storseger mot topplaget Union Berlin. Dock kom den segern på hemmaplan. 

Jag har två spel i den här matchen. Den första spel på hemmalaget med asian handicap +0.25 och den andra över 2.5 mål. 

FC Köln-Bayer Leverkusen 

Tips 1: 1 asian handicap +0.25

Odds: 1.95@Unibet 

Insats: 0.5 Unit

Tips 2: Över 2.5 mål

Odds: 1.75@Bet365

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.