22 maj, 2024

Speltips: Lazio-Monza

I den 14:e omgången av Serie A har Lazio emot Monza på hemmaplan. Lazio har inlett säsongen bra och laget ligger på en tredje plats. Monza i sin tur hittar vi på en 15:e plats. 

Lazio har under hösten krigat på två fronter. Laget förlorade den avgörande matchen i Europa League mot Feyenoord vilket gjorde att man inte tog sig vidare från gruppen. Istället får Lazio fortsatta spela i Conference League. I ligan tog laget en för klubbens viktig seger när Roma besegrades med 1-0. 

Lazio har i inledningen av den här säsongen varit solida bakåt vilket förvånar något. Hittills har laget förlorat två matcher och båda förlusterna har kommit på hemmaplan. I den näst senaste omgången föll man överraskande med 1-3 mot Selernitana. 

Nykomlingen Monza fick en tuff start på säsongen i Serie A. På de sex första omgångarna lyckades man bara ta en poäng, vilket innebar att tränare Giovanni Stroppa fick lämna sitt uppdrag. Raffaele Palladino tog sedan över rodret och han fick en drömstart med seger mot Juventus i sin första match.

Efter det tog laget två segrar till men sen tog det stopp. Det fina starten som Palledkno fick följdes upp av tre raka förluster i ligan. Dock blev det seger i den senaste ligamatchen mot Verona där laget vann med 2-0 på hemmaplan. 

Att Lazio tappar några poäng här tror jag inte på. Jag kommer att spela två spel i den här matchen. Rak seger på Lazio och Lazio seger med asian handicap 1. 

Lazio-Monza

Tips 1: 1 

Odds: 1.70@Unibet

Insats: 2.5 Unit 

Tips 2: 1 asian handicap -1

Odds: 2.05@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.