20 maj, 2024

Speltips: Bornemouth-Everton

I den 15:e omgången av Premier League tar Bournemouth emot Everton. Hemmalaget har en poäng mindre än Everton och båda lagen befinner sig nära nedflyttningsstrecket. 

Båda lagen kommer till den här matchen med sviktande form. Hemmalaget har en inspelad poäng på de fem senaste och har fyra raka förluster. Inde två senaste matcherna har Bornemouth tappat tvåmålsledningar till förlust. Dock lyckades laget slår just Everton i cupen under veckan men den matchen lägger jag inte speciellt mycket vikt i då det var mer eller mindre reserverna som möttes. 

Everton lyckades med nöd och näppe hålla sig kvar i ligan förra säsongen. Så som laget inlett den här säsongen ser det ut att bli nytt strid om att klara sig kvar. Till den här matchen kommer laget med en seger på de sex senaste. 

Everton har varit målsnåla den här säsongen men i dagens match tror jag vi kommer att se mål. Mitt spel här blir över 2.25 mål i matchen. 

Bournemouth-Everton

Tips: Över 2.25 mål

Odds: 1.89@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.