22 juni, 2024

Speltips: Wolverhampton-Arsenal

Serieledaren Arsenal gästar Wolverhampton i den 15:e omgången av Premier League. 

Wolverhampton har haft en tung höst bakom sig. Många skador har gjort att laget ligger näst sist i tabellen. 

Det stora problemet laget haft under säsongen kallas målskytt, på 14 spelade matcher har laget gjort endast åtta mål. Till den här matchen kommer man med en seger på de fem senaste och fyra raka utan seger.

I den senaste tappade man en 2-1-ledning till förlust med 3-2 hemma mot Brighton. Nelson Semedo fick då syna det röda i slutet av första halvlek och är därmed avstängd den här matchen.

Arsenal i sin tur har överraskat på mig. När den här säsongen inleddes såg inte jag Arsenal som ett lag som skulle ligga så här högt upp i tabellen. Förra helgen visade återigen sin klass då man, fullt rättvist, besegrade Chelsea med 1-0 på Stamford Bridge.

I veckans cupmatch valde Arteta att vila viktiga spelare vilken gör att man kommer utvilade till den här fighten. 

Arsenal har tillsammans med Newcastle släppt in minst mål i ligan och med tanke på vilka problem Wolverhampton har med målskyttet tror jag att Arsenal har god chans att hålla nollan. 

Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål i matchen. 

Wolverhampton-Arsenal

Tips: Båda lagen gör inte mål

Odds: 2.05@Bethard 

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.