19 april, 2024

Speltips: Brighton-Aston Villa

I den 15:e omgången av Premier League tar Brighton emot Aston Villa på hemmaplan. Brighton hittar vi på en sjunde plats i tabellen, medan Aston Villa ligger på femtonde plats. 

Brighton har fått en okej start på den här säsongen och laget har levererat resultat trots att man tappade tränaren Graham Potter till Chelsea. De Zerbi som tog över efter Potter har fått bra start. Laget besegrade Chelsea med övertygande 4-1 och det följde laget upp med seger på bortaplan mot Wolverhampton. I veckan slog man även ut Arsenal ur cupen. 

Med andra ord det är ett Brighton som kommer till den här matchen med bra självförtroende. Laget har bara en förlust på de fem senaste och den kom mot Manchester City. 

Aston Villa har fått en tung start i ligan och Steven Gerrard fick lämna sin post som tränare. Unai Emery har tagit över och i hans första match tog laget en viktigt seger mot Manchester United på hemmaplan. Laget förordade dock mot United i cupen i veckan men jag tror inte att man ska lägga så mycket vikt vid den försluten. 

Frågan är nu om Villa kan fortsätta på det inslagna vägen i ligan. Lagets bortaspel har varit katastrof med två inspelade poäng och 3-15 i målskillnad på sju bortamatcher. 

Jag tror att Brighton är i nu läget det bättre laget och jag tror på en hemmaseger. Mitt spel i den här matchen blir hemmaseger med asian handicap -1. Jag kommer även att spela på en rak hemmaseger. 

Brighton-Aston VIlla

Tips 1: 1 asian handicap -1

Odds: 2.52@Nordicbet

Insats: 1 unit

Tips 2: 1

Odds: 1.85@Unibet

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.