20 maj, 2024

VM 2022: Speltips Grupp A

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

I Grupp A är Holland (jag vägrar att skriva Nederländerna) favoriter att ta sig vidare. Men där efter finns det läge för skrällar. Senegal, Qatar och Ecuador är överlag lag i gruppen. På papper är Senegal det bästa laget av dessa tre men jag har en känsla att Qatar kommer att ställa till det. 

Historiskt brukar det gå bra för värdnationer i mästerskap och Qatar har haft samma tränare sedan många år tillbaka. Félix Sánchez har varit tränare för Qatars U17, U19, U23 och nu A-laget. Han har haft uppdraget att göra allt för att detta lag ska vara redo för VM på hemmaplan. 

Samtliga 26 spelare representerar klubbar i den qatariska ligan, och tio av spelarna är födda i andra länder än Qatar. 

Som sagt Senegal är på papper bättre men jag ser spelvärde på Qatar. 

Tips:

Qatar går vidare från gruppen

Odds: 4.20@Pinnacle

Tips:

Qatar över 2.5 poäng i gruppen 

Odds: 1.93@Pinnacle 

Då jag tror att både Senegal och Qatar kommer att göra bättre än Ecuador så kommer jag att spela följande. 

Tips:

Ecuador att sluta sist i gruppen

Odds: 4.00@Bet365

Holland är självklara favoriter ingen här gruppen och jag kommer att spela att man plockar hem den här gruppen. Oddset är inte så högt men 1.40 får man ser som bra ränta. 

Tips:

Holland att vinna gruppen 

Odds: 1.40@Bet365 

Tycker också att oddset på att Holland inte gör sju mål i gruppen är lockande. Oftast så handlar gruppspelet att ta sig vidare utan att bränna allt för mycket krut. 

Tips:

Holland under 6.5 mål i gruppspelet 

Odds: 2.43@Bet365 

Utifrån mina tankar kring den här gruppen så kommer jag lägga en liten peng på att Holland vinner gruppen, Qatar blir tvåa, Senegal trea och Ecuador slutar sist. 

Tips:

1. Holland

2. Qatar

3. Senegal

4. Ecuador 

Odds: 15.00@Coolbet 

Till sist tror jag att Memphis Depay gör flest mål i gruppspelet. 

Tips:

Memphis Depay gör flest mål i gruppen

Odds: 4.00@Coolbet 

Det var mina tips från den här gruppen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.