21 juni, 2024

VM 2022: Speltips Grupp B

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

I Grupp B är England stora favoriter att gå vidare. Sen har vinter lag som är enligt mig jämna och det är svårt att sia om hur den här gruppen kommer att sluta. 

I den här gruppen är det svårt att hitta bra spel tycker jag. Jag har dock en känsla att Iran undervärderas i den här gruppen. Jag tycker att varken USA eller Wales har visat något under kvalspelet. Iran är samspelt lag som under kvalet visat upp bra defensiv. Ja det finns argument att man mött sämre lag än USA och Wales men man ska inte underskatta Iran tycker jag. 

Öppningsmatchen är tuff där man möter England men min tanke är att spela Iran över 2.5 poäng och då finns chans att man vinner mot USA eller Wales. 

Tips:

Iran över 2.5 poäng i gruppspelet

Odds: 1.82 

Om nu Iran skulle slå USA eller Wales så öppnas det andra spel. Jag tror att Iran kan slå USA och då är under 3.5 poäng på USA ett givet spel. 

Tips:

USA under 3.5 poäng i gruppspelet 

Odds: 2.17@Pinnacle 

Som jag redan varit inne på så är England stora favoriter, men det bästa spelet jag hittat är att Phil Foden gör två mål i turneringen. Foden har visat bra form i City och jag tror mot dessa motstånd kommer Foden att göra minst två mål. 

Tips:

Phil Goden över 1.5 mål i turneringen

Odds: 2.00@Unibet

Ett annat roligt spel kan vara att England åker ut på straffar. Det ger sex gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.