25 april, 2024

VM 2022: Speltips Grupp C

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

I den här gruppen hittar vi en annan stor favorit i form av Argentina. Det är många som hoppas att Leo Messi ska lyfta bucklan. Jag tror dock inte det. Att Argentina kommer att gå långt trodde det ingen tvivel men jag tror att Brasilien och Frankrike är bättre. 

Övriga lag i den här gruppen är, Saudiarabien, Mexiko och Polen. Här var det ännu svårare att hitta några bra spel. Att Argentina vinner gruppen och att andra platsen står mellan Polen och Mexico är klart. Saudiarabien kommer att sluta sist. 

Det spelet som på förhand känns riktigt bra är att Polens Robert Lewandowski gör två mål i turneringen. 

Tips:

Robert Lewandowski över 1.5 mål i turneringen 

Odds: 1.90

Som jag redan varit inne på att Argentina vinner den här gruppen är för mig en självklarhet och även 1.40 på det är bra ränta tycker jag. 

Tips:

Argentina att vinna gruppen

Odds: 1.40

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.