22 juni, 2024

VM 2022: Speltips Grupp D

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

Grupp D är riktigt intressant för vi har Frankrike som favoriter och Danmark som främsta utmanare. Australien och Tunisien ska inte räcka till här. 

Frankrike är regerande världsmästare och om vi ser på truppen så är bör man vara med och utmana om guldet även den här gången. Det har dock rapporterats om stridigheter. Det är något som man måste få ordning på om man ska gå långt i den här turneringen. 

Danmark har på papper en spännande trupp. Kanske inte några världsspelare men den danska kollektivet har imponerat under en längre period. 

Mitt spel blir just på Danmark. Att laget har möjlighet att ta två segrar i den här gruppen låter rimligt tycker jag. Vi får 1.85 på över 5.5 poäng. 

Tips:

Danmark över 5.5 poäng i gruppen 

Odds: 1.85@Pinnacle 

Andra spelet i den här gruppen handlar om målskyttar. I Frankrike har vi som bekant Mbappé och Benzema som kommer att spela på topp. Jag tror att Frankrike kommer att vinna både mot Australien och Tunisien. Just mot Australien kan det rinna iväg då Australien inte är bra. Då finns det chans att både Mbappé och Benzema hamnar i målprotokollet. Dessutom bygger mitt spel att Frankrike tar sig långt i turneringen. 

Tips:

Karim Benzema över 2.5 mål i turneringen 

Odds: 1.90 

Sista spelet tycker jag rätt bra också. Nämligen att Frankrike gör flest mål i gruppen. Visst gruppspelet handlar om att ta sig vidare utan att bränna allt för mycket krut men med Mbappé, Benzema och Griezmann som offensiva spelare tror jag att fransmännen kommer att ösa på i gruppspelet. 

Tips: 

Frankrike gör flest mål i gruppspelet 

Odds: 1.50@Coolbet 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.