24 juli, 2024

VM 2022: Speltips Grupp E

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

Den här gruppen är rätt ointressant egentligen. Här har vi Tyskland och Spanien som kommer att ta sig vidare och den stora frågan är vem som kommer att vinna gruppen. Att Japan och Costa Rica ska kunna skaka av giganterna tror jag inte på. 

I den här gruppen hade jag svårt att hitta spel. Vem som är bättre av Spanien och Tyskland är svårt att avgöra. Istället tycker jag att man kan koncentrera sig på det sämsta laget som är enligt mig Costa Rica. Jag håller Japan som bättre lag på papper. 

Jag tror att Costa Rivas försvar kommer få det svårt i alla matcher och jag tror att laget kommer att släppa in en hel del mål både mot Tyskland och Spanien. För om vi leker med tanke att Tyskland och Spanien vinner sina matcher mot Japan och Costa Rica och att drabbningen mellan dessa två slutar oavgjort så kommer målskillnad att avgöra vem som vinner gruppen. Därmed förväntar jag mig att båda dessa vill ösa på framåt mot Japan och Costa Rica. 

Tips:

Costa Rica släpper in mest mål i gruppen 

Odds: 1.50@Coolbet 

Som jag redan varit inne på så håller jag Japan som det bättre laget. 

Tips: 

Japan över 2.5 poäng i gruppspelet 

Odds: 1.55

Tips: 

Costa Rica under 2.5 poäng i gruppspelet 

Odds: 1.50

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.