25 april, 2024

VM 2022: Speltips Grupp F

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

Den här gruppen är jämnare än vad många tror. På marknaden är Belgien och Kroatien favoriter att ta sig vidare. Jag tror dock att både Ghana och Marocko kan göra bra ifrån sig. Hur långt det räcker är det dock svårt att säga. 

I många år har det snackats om Belgiens fina generation men resultaten har uteblivit. Nu är det lite av den sista chansen för dessa herrar att vinna något. Jag tror inte att Belgien kommer att gå hela vägen. Jag tycker att stora frågetecken under belgiska laget är vem som ska göra målen? Lukaku har varit skadad och matchats försiktigt i Inter. Bakom Lukaku finns Eden Hazard, Dries Mertens och Michy Batshuayi men om vi ska vara ärliga så är alla tre på väg ner i sina karriärer. 

Kroatien har ett spännande lag på papper men jag tycker att det inte är samma lag som för ett par år sedan. Det är på mittfältet som Kroatien har bra lag men både offensivt och defensivt finns det en hel del frågetecken tycker jag. 

Jag har inte någon jätte koll på Marocko och Ghana men när jag ser på lagens trupper så tankar jag Marocko som det bättre laget. Kanske att Marocko skräller i den här gruppen. 

Som sagt jag har en känsla att Marocko kan skrälla. Jag tror i första hand att Kroatien kan få det jobbigt med ett fysiskt stark Marocko. Att laget tar sig vidare från gruppen är en chansning men jag tycker att 3.25 gånger insatsen kan vara värt att chansa på. 

Tips: 

Marocko går vidare från gruppen

Odds: 3.25@Pinnavle 

Som jag varit inne på så tror jag att Kanada från det svårt i den här gruppen. 

Tips:

Kanada slutar sist i gruppen

Odds: 2.10@Pinnacle 

Tips: Kanada under 2.5 poäng i gruppspelet 

Odds: 1.92@Pinnacle 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.