20 maj, 2024

Speltips: Exeter-Ipswich

Eftersom stora ligorna har uppehåll då VM inleds imorgon så får vi leta spel i längre divisionerna. Här har vi två lag som vi hittar i League One, vilket är Englands tredje liga. 

Exeter hittar vi på en nionde plats i tabellen. Laget kommer till den här matchen med två segrar, en oavgjord och två försluter på de fem senaste. 

Ipswich i sin tur ligger på en andra plats och har fyra poäng upp till serieledaren Plymouth. Laget har en förlust på de fem senaste matcherna och har gått riktigt bra på bortaplan den här säsongen. På nio spelade bortamatcher har laget, sex vinster två oavgjorda och en förlust. 

Båda dess lag gör och släpper in många mål. Kollar vi på hemmalaget gått över 2.5 mål k fyra av de fem senaste matcherna. Ipswich i sin tur har tre över 2.5 matcher på de fem senaste. 

Mitt spel här blir över 2.5 mål till 1.80 gånger insatsen. 

Exeter-Ipswich 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.80@Unibet 

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.