20 maj, 2024

Speltips: Brescia-Spal

Formen är fortsatt dålig och VM har varit mer eller mindre fiasko. Under gårdagen hade jag inga spel. I skymunda av VM spelas det en del liga fotboll. Dock i Europas lägre divisioner. Italienska Serie B rullar på och har kommit fram till omgång fjorton. 

Hemmalaget Brescia tar emot Spal. Båda dessa lag har hittills haft förtvivlat svårt att vinna matcher. Ser vi på hemmalaget så har man ingen seger på sju senaste. Sex gånger har Brescia spelat oavgjort på de sju senaste. Senaste seger kom på hemmaplan mot Benevento i September månad. 

Spal i sin tur har en seger på åtta senaste. Ser vi på lagets bortaspel den här säsongen så har man ingen seger, fem oavgjorda och en förlust. 

Brescia i sin tur har tre segrar och tre oavgjorda på hemmaplan. Båda dessa lag gör och släpper in få mål. Brescia har 16-17 i målskillnad. Hemma har man dock 8-4. 

Spal i sin tur har sammanlagt 16-16 i målskillnad. På bortaplan är siffrorna 6-8 på sex spelade bortamatcher. Jag kommer att testa spela på oavgjort i den här matchen. Mitt andra spel här blir under 2.5 mål. 

Brescia-Spal

Tips 1: X

Odds: 3.40@Expekt

Insats: 0.5 Unit 

Tips 2: Under 2.5

Odds: 1.75@Unibet

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.