22 juni, 2024

Speltips: Holland-Qatar

Under söndagen och måndagen hade jag inga spel från VM. För det första så saknade jag idéer kring matcherna och för det andra så har jag kommit helt snett i detta VM. Spel blev det dock men i italienska Serie B där jag hade fyra spel och där tre satt. 

Idag hämtar jag spel från VM och från matchen Holland som tar emot Qatar. Qatar hade jag större förhoppningar inför detta VM men laget är för dåliga helt enkelt. 

Holland behöver vinna här för att säkra gruppseger men i de två första matcherna har laget inte övertygat spelmässigt tycker jag. Seger mot Senegal i första matchen satt långt inne och mot Ecuador hade man problem i en match som kunde ha slutat med förlust. Men som jag skrivit tidigare gruppspelet handlar om att plocka poäng utan att bränna för mycket krut och det är precis vad Holland gjort. 

Qatar är som jag var inne på en besvikelse för mig. I den första matchen som man förlorade var det inte mycket som stämde. Lite bättre blev det spelmässigt mot Senegal. Här gäller det att behålla någon form av värdighet och försöka hålla ner siffrorna. 

Marknaden har tuffa minus liner på Holland som är stora favoriter men jag är nog inte sugen att spela minus två på Holland, samtidigt inte heller sugen på att gå åt andra hållet med tanke på hur dåliga Qatar är. 

Jag tror dock att Holland vinner den här matchen och landar i alla fall i att spela minus 1 till 1.81. Det andra spelet är kombination att Holland vinner, håller nollan och att det inte blir fyra mål i matchen. 

Holland-Qatar 

Tips 1: 1 asian handicap -1

Odds: 1.81@Nordicbet

Insats: 2 Unit 

Tips 2: Holland vinner+håller nollan+under 3.5 mål

Odds: 2.60@Unibet

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.