21 maj, 2024

Speltips: Liverpool-Leicester

Äntligen blev det en lyckad dag igår. Efter blandade resultat med typ plus minus noll under flera dagar, satt igår de flesta spelen. Mest nöjd är med mina spel i Wigan-Sunderland matchen. Sen chansningen på Preston gick inte hem och missbedömningen av Millwall-Bristol City är jag mindre nöjd med. 

I vanlig ordning är det match var och varannan dag under den här perioden på året. Under kvällen bjuds vi på ett spännande möte när Liverpool tar emot Leicester på hemmaplan. 

Liverpool besegrade Anton Villa i den senaste omgången. I en match som Liverpool var det bättre laget i den första halvleken och genom mål av Salah och Van Dijk kunde man gå till halvtidsvila med 2–0 ledning. I den andra halvleken fick vi se det Liverpool som var under hösten. Stundtals fick man knappt låna bollen och det såg stundtals ut rörigt ut i det defensiva spelet. 

Det var nog tur för Liverpool att Astin Villa inte är tillräckligt bra för ett bättre lag hade skadat Liverpool betydligt mer. Det fick vi se i cupmatcher mot City där City kunde ha gjort fler mål än det tre laget gjorde. 

Liverpool har dessutom fortsatta skadeproblem och stor snackis efter Villa matchen var Darwin Nunes som fortsätter att bränna lägen. 

Leicester i sin tur blev överkörda på hemmaplan mot Newcastle i den förra omgången. I den matchen fick vi återigen se brister i defensiven som fallet var i början på säsongen. Något som laget fick ordning på innan uppehållet. 

Inför kvällens match återstår fråga om Leicester kommer att hitta rätt k defensiven för det kommer att behövas mot Liverpool. Liverpool är stora favoriter i den här matchen men jag är inte den som kommer att spela på en Liverpool seger med två bollar. Det känns riskabelt med tanke på att Liverpool har en del att bevisa innan man kan lita på laget. 

Jag blev förvånad när jag såg att marknaden tror på många mål i den här matchen. Jag tror att vi kommer se ett Liverpool som äger matchen mot lågt försvarande Leicester. Just lågt försvarsspel är något som Liverpool haft svårt att bryta ner. Mitt spel blir under 3.5 mål i matchen. 

Liverpool-Leicester 

Tips: Under 3.5 mål i matchen 

Odds: 1.80@Bet365 

Insats: 2 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.