22 juli, 2024

Speltips: West Ham-Brentford

Äntligen blev det en lyckad dag igår. Efter blandade resultat med typ plus minus noll under flera dagar, satt igår de flesta spelen. Mest nöjd är med mina spel i Wigan-Sunderland matchen. Sen chansningen på Preston gick inte hem och missbedömningen av Millwall-Bristol City är jag mindre nöjd med. 

I vanlig ordning är det match var och varannan dag under den här perioden på året. Under kvällen drabbar West Ham och Brentford samman.

West Ham är stor besvikelse den här säsongen. Laget som förra säsongen tog sig till Conference League och övertygade genom sex raka segrar i gruppen. Kanske är det därför som ligaspelet blivit lidande. Laget ligger på en 16:e plats i tabellen med bara en poäng till godo emot lagen som ligger på nedflyttningsplats. 

Laget inledde omstarten genom att förlora mot Arsenal med klara 3–1. Det som fungerat i Europa har inte fungerat i ligan. Det offensiva spelet har inte kommit igång. Gianluca Scamacca kommer förmodligen att vara borta inför fredagen, samtidigt som Nayef Aguerd fortsatt inte lär vara spelklar. Michail Antonio har inte heller kommit igång som väntat med bara två mål hittills under säsongen.

Brentford i sin tur tappade 2–0 ledning mot Tottenham i omstarten men laget ser ut att vara svårslagna. 

Av laget sju senaste matcher så har de bara förlorat en enda och har tagit poäng av Chelsea, Tottenham och inte minst vunnit mot Manchester City under den här perioden. 

Anfallaren Ivan Toney har levererat och burit Brentfords offensiv så här långt den här säsongen. Han gjorde mål även mot Tottenham i den senaste omgången. 

Om man ska anmärka på något så är lagets defensiva spelet där man släpper in allt för många mål. 

Trots att West Ham har haft problem med målskyttet så tror jag vi kommer se mål i den här matchen. Jag kommer att spela att båda lagen gör mål. 

West Ham-Brentford 

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.83@Betfair

Insats: 1 unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.