22 maj, 2024

Speltips: Nice-Lens

Ännu en blandad kompott under gårdagen. Jag hade fem spel under gårdagen, där två gick med vinst, en oavgjord, en halvförlust och en hel förlust.

Mest illa var min tro på understeg i matchen mellan Auxerre och Monaco där vi fick se två straffar i ett självmål i en match som slutade med fem mål. 

Idag blickar vi framåt och vi bjuds på en del spännande matcher. 

I den 16:e omgången av franska Ligue 1 tar Nice emot Lens på hemmaplan. Här har vi två lag som hade bra form innan VM-uppehållet. 

Nice har under uppehållet spelat fyra träningsmatcher med blandade resultat. En seger, en oavgjorda och två förluster blev facit. Innan uppehållet hade laget en bra period och var obesegrade i fem raka ligamatcher. Dessutom tog sig laget vidare från gruppspelet i Conference League. 

Lans i sin tur har överraskat positivt den här säsongen. Inför kvällens match ligger laget på en andra plats i tabellen och har bara en förlust så här långt i ligan. 

Att laget gått så pass bra beror på en stark defensiv. Lens har tillsammans med PSG släppt in minst mål i ligan. Ärv Lens har spelat träningsmatcher under uppehållet där laget vunnit samtliga tre. 

Jag tror vi kommer se få mål i den här matchen. Nice har den här säsongen 6-9 i målskillnad på sju hemmamatcher. Lens i sin tur har 8-4 på bortaplan. Mitt spel blir under 2.25 mål. 

Nice-Lens

Tips: Under 2.25 mål i matchen 

Odds: 1.99@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.