24 juli, 2024

Speltips: West Bromwich-Preston

Ännu en blandad kompott under gårdagen. Jag hade fem spel under gårdagen, där två gick med vinst, en oavgjord, en halvförlust och en hel förlust.

Mest illa var min tro på understeg i matchen mellan Auxerre och Monaco där vi fick se två straffar i ett självmål i en match som slutade med fem mål. 

Idag blickar vi framåt och vi bjuds på en del spännande matcher. 

West Bromwich och Preston drabbar samman i den 25:e omgången av Championship. 

Jag ska börja med att säga att jag går på känslan i den här matchen. Sen tycker jag att 1.75 på en rak hemmaseger är på tok för lite för att inte chansa här. 

West Bromwich kommer till den här matchen med tre segrar och en förlust efter uppehållet. Formen är med andra ord god. I och med att tre poängstenar ramlat in på senare tid så har man klättrat i tabellen och ligger på en 14:e plats i tabellen men det är bara tre poäng upp till Millwall som ligger sexa. 

Preston i sin tur kommer till den här matchen med en hel del ojämna prestationer. Två segrar och tre förluster på de fem senaste och har två raka förluster. I den senaste omgången tappade laget ledningen mot Hudersfield och föll med udda målet. 

Mycket talar för hemmalaget i den här matchen men som vanligt i Championship så skulle det vara typiskt att West Bromwich underskattar motståndare lite och då finns det möjlighet för Preston att skrälla. Jag väljer att spela på att Preston inte förlorar matchen. 

West Bromwich-Preston

Tips: 2 asian handicap +0.5

Odds: 2.12@Nordicbet

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.