25 april, 2024

Speltips: Chelsea-Bournemouth

Gårdagen slutade med besvikelse. Återigen blev det blandade resultat där jag var ute och cyklade i några matcher. Främst i matcherna Leicester-Newcastle och Watford-Millwall.

Jag trodde på en tajt historia i den förstnämnda matchen, men Newcastle imponerade och Leicester föll ihop. Watford var också stor besvikelse och förlorade mot Millwall. 

Sammanfattningsvis hade jag fem rekar där två slutade med förlust, en med halv förlust och två med vinst. Mest nöjd blev jag med Frosinones seger och hållna nollan som gav 2.80 gånger insatsen. 

Idag blickar vi framåt och första matchen att reka är Chelsea som tar emot Bournemouth på hemmaplan. 

Uppehållet kom lägligt för Chelsea som kommer till den här matchen med tre raka förluster. Laget ligger på en åttonde plats i tabellen och det är framförallt det offensiva spelet som inte stämt så här långt in på säsongen. Laget har mäktat med två mål framåt på sex senaste matcherna vilket är under all kritik. Dessutom blev man nollad av City i ligacupen där laget föll med 0-2. 

Bournemouth hade en tung period innan VM men i sista omgången innan uppehållet tog laget en efterlängtad seger när Everton besegrades på hemmaplan med 3-0. Laget har varit inblandade i en del målrika matcher. Mot Liverpool i början av säsongen släppte man in heja nio mål och ser vi lagets bortaspel den här säsongen så har man släppt in 27-mål.

Chelsea är stora favoriter hos spelbolagen men med tanke på lagets oförmåga att göra mål utesluter jag inte en eventuell skräll. 

Jag kommer att spela på under 3 mål asian lines till 1.80 gånger insatsen. 

Chelsea-Bournemouth 

Tips: Under 3 mål asian lines

Odds: 1.80@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.