22 maj, 2024

Speltips: Frosinone-Ternana

Äntligen börjar stora ligorna igen, framförallt Premier League. Två sista spel från min sida slutade med pengarna tillbaka på det ena och halv förlust på den andra. 

I den 19:e omgången av italienska Serie B tar serieledaren Frosinone emot Ternana på hemmaplan. 

Frosinone har gjort det riktigt bra den här säsongen och leder ligan med sina  36-poäng. Framförallt har man imponerat på hemmaplan där laget är obesegrade och har släppt in bara två mål. Dock får man ställa ett frågetecken kring lagets form. Bara en seger på de fem senaste har gjort att ledningen i ligan krympt till bara tre poäng. I den senaste omgången föll man på bortaplan mot Genoa. 

Ternana i sin tur ligger på en åttonde plats i tabellen, men har en seger och en avgjord på de fem senaste. Med andra ord ingen vidare form hos gästerna heller. I den senaste omgången föll man på hemmaplan mot bottenlaget Como med hela 3-0. 

Jag tror att Frosinone vinner här och håller nollan. Det spelas 2.80 gånger insatsen 

Frosinone-Ternana

Tips: 1+Frosinone håller nollan

Odds: 2.80@Expekt 

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.