22 juni, 2024

VM 2022: Speltips Grupp H

På söndag drar den omdiskuterade Vm i Qatar igång. Ett VM som enligt mig och många andra borde aldrig gått till Qatar. Nu är det som det är och vi kan hoppas att VM ur Betting och spelmässigt perspektiv blir en lyckad event. 

Portugal är stora favoriter i den här gruppen och bakom dem tror jag mest på Uruguay. Det är precis det som marknaden tror. 

Persisk har riktigt bra lag på papper och borde enkelt ta sig vidare. Det är ett val balanserat lag som Portugal har med spets både defensivt och offensivt. Jag tycker även att Uruguay har ett spännande lag men jag tycker inte att det finns tillräckligt mycket spets för att hota Portugal hela vägen. 

Tips:

Portugal vinner gruppen

Odds: 1.70@Pinnacle

Tips: Uruguay över 4.5 poäng i gruppspelet 

Odds: 1.70@Pinnacle 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.