20 juni, 2024

Speltips: Belgien-Kroatien

Igår onsdag hade jag två spel från VM och båda spelen satt. Dock spelet under 2.5 mål i Argentina-Polen var ett dåligt spel med tanke på hur matchbilden såg ut. 

Idag rullar VM på och det ska avgöras i Grupp F där Belgien måste vinna mot Kroatien. 

Det är ren final när det kommer till den här matchen. Belgien har via seger mot Kanada och förlust mot Marocko satt sig i en knepig situation. Laget måste vinna mot Kroatien för att ta sig vidare från gruppen. Kroatien i sin tur behöver ta en poäng för att säkra avancemang. 

Belgien hade jag stora förhoppningar inför den här turneringen men laget har underpresterat och har inte fått att känna igen. Laget gjorde en blek insats mot Kanada i den första matchen men lyckades vinna. I den andra omgången var man lika bleka och föll rättvist mot Marocko. Kevin De Bruyne förväntade inför VM vara spelare som skulle leda detta Belgien har inte alls kommit upp i den nivå vi är vana att se honom. 

Kroatien i sin tur fick en viktigt seger mot Kanada efter 0-0 i premiären mot Marocko. Det var nog viktigt för laget att det lossnade mot Marocko i en match som man vann med 4-1. Inför den här matchen toppar Kroatien gruppen med bättre målskillnad. Som jag redan varit inne på behöver laget en poäng för att säkra avancemang från gruppen. En seger innebär gruppseger oavsett hur det går mellan Kanada och Marocko i den andra matchen. 

Belgien är pressat att vinna men jag förväntar mig precis som i Argentinas fall igår att laget kommer att spela försiktigt i jakten på seger. Kroatien är ett skickligt lag och kommer att utnyttja eventuella misstag från Belgien. Samtidigt förväntar jag mig inte någon sprudlande offensiv från Kroatien heller då en förlust kan innebära att man åker ur VM. 

Mitt spel blir under 2.5 mål. 

Belgien-Kroatien 

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.83@Bet365 

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.