24 juli, 2024

Vem ska göra målen?

Dagens tredje drag kommer självklart även den från Premier League och matchen mellan två krislag. Aston Villa tar emot Norwich där jag hittat ett intressant spel. 

Jag tycker att överlinan är för hög i den här matchen. Det här två lag som kommer att kämpa om att undvika kval. Båda lagen ligger just under nedflyttningsstrecket inför den här omgången. Här har vi även två lag som släpper in mycket mål, men har svårt att producera mål. Jag tror att vi får se en chansfattig match där ingen av laget vill förlora. Jag väljer att spela på under 2.5 mål i matchen. För er som vill vara lite säkrare kan jag även rekommendera spela på under 3 mål, där man får pengarna tillbaka om matchen innehåller exakt tre mål. 

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.55 @Betsson

Insats: 20kr 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.