20 april, 2024

2019-04-14: Speltips

Lördagen slutade med en halv förlust, en hel förlust och två vinster. Idag söndag bjuds vi på en del spännande matcher, inte minst på tanke att Liverpool drabbar samman med Chelsea. 

Jag har hittat följande speltips. 

Dagens första speltips: 

Montpellier-Toulouse (Frankrike, Ligue 1)

Tips: 1

Odds: 1.83

Spelbolag: Betfair

Insats: 15kr

Hemmalaget Montpellier ligger på en åttonde plats i tabellen och laget behöver vinna här för att haka på i kampen om fjärde platsen. Den platsen innehar Marseille som har en match mer spelad och sex poäng mer än Montpellier. Toulouse i sin tur ligger i ingenmansland med tio poäng ner till bottenlagen. Med andra ord kan vi få se ett omotiverat Toulouse som kommer till den här matchen. Montpellier är bra på hemmaplan och på de fem senaste hemmamatcherna har laget förlorat bara en match. Ser man på Toulouses bortaspel så är facit allt annat än bra. Bara en seger på de fem senaste och tre förluster och en oavgjord match på de fyra senaste. Här tror jag att hemmalaget har mer att spela för och på grund av det väljer jag spel på hemmalaget till 1.83 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips: 

FK Sarajevo-Siroki Brijeg (Bosnien, Premier league)

Tips: Under 2.5 mål 

Odds: 1.75

Insats: 15kr

Spelbolag: Betfair

Sarajevo leder ligan och tar emot trea Siroki Bridge på hemmaplan. Sarajevo kommer till den här matchen med en stark seger i stadsderbyt mot FK Zeleznicar där laget vann med 3-0. Den segern följde laget upp med seger i returen i cupen mot Sloga, där Sarajevo vann med 5-0. Målformen är god hos Sarajevo och då kanske ni tycker att det är konstigt att jag tipsar om att spela på underspel. Det finns en anledning och det är att Siroki Brijeg har bra defensiv där laget släppt 19-mål under den här säsongen. Det är två fler än Sarajevo. Jag tror att vi kommer se två försiktiga lag som i första hand inte vill förlora den här matchen. Jag tror att det finns goda chanser att den här matchen slutar med få mål. 

Dagens tredje speltips:

AIK-Sirius (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Under 2.5 mål 

Odds: 1.95

Spelbolag: Unibet

En mycket intressant match på förhand. Sirius har fått flygande start i Allsvenskan med två raka segrar. AIK i sin tur har två raka kryss och laget har varken gjort eller släppt in några mål. I de två inledande matcherna har tränaren Rickard Norling valt att bänka Henok Goitom och i den här matchen förväntar jag mig se Goitom från start. Sirius hade lite tur som fick med sig alla tre poäng från premiären, men mot AFC Eskilstuna var det aldrig någon snack om vart tre poäng skulle hamna. Med tanke på att AIK inte vunnit ännu så tror jag att vi kommer se en matchbild där AIK satsar framåt redan från början. Jag förväntar mig att Sirius kommer att ligga lågt med laget och satsa på kontringar. Jag tror dock inte att AIK släpper in något mål i den här matchen. AIK lär vinna här och gör man ett eller två mål så kommer AIK att stänga matchen. Därför väljer jag att spela under 2.5 mål i matchen till 1.95 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.