20 maj, 2024

2019-04-13: Speltips

Usel fredag minst sagt. Jag lämnade tre speltips där bara ett spel gick med vinst. Insatsen på Lens gick åt skogen och ännu en gång har man fått bekräftat att det inte finns några klara matcher. 

Som vanligt gäller det snabbt att kliva på hästen igen. En hel del spelobjekt idag lördag och jag har tips i följande matcher.

Dagens första speltips:

Kalmar-IFK Norrköping (Sverige, Allsvenskan)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.06

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Intressant match på förhand där topptippade IFK Norrköping gästar Kalmar. Kalmar har inlett Allsvenskan med förlust på hemmaplan mot Sirius och senast fick man 1-1 från bortamatchen mot Hammarby. Norrköping i sin tur förlorade premiären mot Helsingborg och i den senaste omgången blev det mållöst mot AIK. IFK har genom åren haft lätt för Kalmar och laget har inte förlorat på nio raka matcher. Förra året vann IFK på hemmaplan med 3-1 och vann även bortamatchen med 2-1. Jag förväntar mig att Norrköping styr spelet medan Kalmar kommer att ligga lågt och satsa på kontringar så som man gjorde mot Hammarby. Jag tror även att IFK lärde sig en del från matchen mot Helsingborg som spelades på naturgräs och kommer inte att göra om samma misstag som i den matchen. Jag väljer här spel på att bortalaget vinner med asian handicap -0.25. Det spelas till 2.06 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

Åtvidabergs FF-Assyriska IK (Sverige, Division 1)

Tips: 1

Odds: 1.83

Spelbolag: Bet365

Insats: 10kr

Åtvidaberg brukar vara starka hemma på Kopparvallen. Laget inledde med att ta en pinne på bortalan mot topptippade Eskilsminne, där man i den matchen var närmast en seger och missade straff i slutminuterna. Assyriska i sin tur är nykomlingar i serien och laget följ premiären mot Skövde på hemmaplan med 0-1. Åtvidaberg behöver vinna den här typen av matcher om laget ska undvika bottenstriden i år. Jag tror att bortalaget som är ett spelande lag kommer att ha mer boll och att Åtvidaberg kommer trots hemmaplan spela lite mer på omställningar. När jag tittade i torsdags och igår på odds i den här matchen så låg den på 1.70. Idag får vi fina 1.83 på en Åtvid seger. 

Dagens tredje speltips: 

Huesca-Barcelona (Spanien, La Liga)

Tips: 2

Odds: 1.85

Spelbolag: Betsson

Insats: 15 kr

Riktigt hög odds på Barcelona i den här matchen. Hela 1.85 på en Barca seger vilket är ovanligt. Det ska även sägas att igår kväll låg odds på 1.90. Jag förstår dock marknaden här. Barcelona har mer eller mindre avgjort ligan och lär rotera kraftigt i den här matchen. Leo Messi fick en smäll i ansiktet i veckans champions league match mot Manchester United och lär inte spela i den här matchen. Huesca ligger sist i ligan och har sex poäng upp till säker mark. Lagets form är inte bra, där man tagit bara två poäng på de fem senaste matcherna. Jag tror att laget kommer att få svårt hålla sig kvar och trots att Barca kommer med reservbetonat lag, håller jag Barca som favoriter. Mitt spel blir att Barca vinner. 

Dagens tredje speltips:

Derby-Bolton (England, Championship)

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.91

Spelbolag: Betsson

Insats: 10kr

Sista chansen för Derby att haka på laget som fajtas om play-off platserna. Efter förlusten mot Blackburn i den senaste omgången så har laget fem poäng upp till Bristol City som har den sista play-off platsen. Idag tar man emot Bolton som ligger i botten och är på väg ur ligan. Bolton har haft strul med ekonomi och spelarna har inte fått löner, vilket påverkar enormt när vi kommer till motivationen. Derby har haft svårt att vinna matcher och ser vi till de fem senaste så har laget vunnit bara en match. Jag tror trots det att man har goda chanser att slå ett omotiverat Bolton. Mitt spel blir att Derby vinner med asian handicap -1.25. Det innebär halvförlust om Derby vinner med udda målet. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.