22 juli, 2024

Viktiga poäng står på spel när West Bromwich tar emot Derby

Dagens andra drag hämtar jag från England och Championship där West Bromwich tar emot Derby. 

En spännande match på förhand med tanke på att båda lagen är i bra form. Hemmalaget har en förlust sedan omstarten, medan Derby är obesegrade med tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste. West Bromwich ligger på en andra plats i tabellen och har två poäng mer än Brentford som dessutom har en match mer spelad. Derby I sin tur ligger på en sjunde plats och har tre poäng upp till Cardiff som har den sista play-off platsen. Cardiff har en match mer spelad. 

West Bromwich är det bättre laget på papper, men med tanke på att viktiga poäng står på spel tror jag på en tillknäppt batalj. Jag väljer här att spela på under 2.5 mål i matchen till 2.04

West Bromwich-Derby (Championship)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.04

Spelbolag: Unibet

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.