25 april, 2024

Topptipset 9/7: Analys och andelar för 35kr

Ingen lycka igår då min chansspik på Fiorentina inte gick hem. Inte heller blev det någon vidare utdelning då favoriterna vann. Som jag skrev igår i mina tips kommer jag att gå emot stora favoriterna. Andelar till kvällens topptipset finns att köpa här.

1. Aston Villa-Manchester United

Aston VIlla gör en del bra insatser men räcker inte till och får sällan med sig resultat. I den senaste omgången föll man på bortaplan mot Liverpool. United i sin tur har hittat rätt efter uppehållet och laget flyger fram. Portugisen Bruno Fernandes har lyft laget sedan han kom. Dessutom har Anthony Martial hittar formen. United har häng på topplagen och här behöver man vinna. I skrivande stund har jag X2 på den här matchen. Jag hoppas att Villa gör en bra insats och att United tappar poäng. Krysset till 15% måste tas med. 

2. Bournemouth-Tottenham

Jag trodde att uppehållet skulla göra gott för Bournemouth, men icke. Med fyra raka förluster efter omstarten placeras laget på näst sista plats och har fyra poäng upp till Watford med en match mindre spelat. Här tar man emot Tottenham som är inför den här matchen utanför topp sju. Skulle laget hamna där så är det stort fiasko tycker jag. Efter omstarten har laget förlorat en match, men jag tycker inte att Spurs spel ser så bra ut. Trots att Bournemouth mer eller mindre checkat ut, väljer jag att ta med krysset. 

3. Everton-Southampton

Här är det bara att helgardera och gå vidare i livet. Den här matchen kan sluta hur som helst känns det som. 

4. Spal-Udinese

Här kommer jag att spika Udinese, trots att man egentligen inte kan lita på laget. Jag tycker dock att Spal är så pass dåliga så Udinese borde vinna. Tvåan till 40% känns bra. 

5. Verona-Inter

Inter föll mycket överraskande i den senaste omgången mot Bologna på hemmaplan och därmed dog hoppet om guldet. Verona har gjort en bra säsong så här långt och ligger sex poäng efter Roma på en sjätte plats. Här kommer många att gå på Inter, men jag kommer att helgardera den här matchen. 

6. Mallorca-Levante

Hemmalaget är på väg ur ligan med 29-poäng befinner man sig på en artonde plats i tabellen med sex poäng upp till Eibar inför den här omgången. Levante ligger på en tolfte plats med säkrad kontrakt. All press ligger här på hemmalaget, men med tanke på att Levante kan spela avslappnat kommer jag att helgardera matchen. 

7. Athletic Bilbao-Sevilla

Ännu en match från La Liga och en spännande sådan. Sevilla har bättre form och laget behöver fortsätta ta poäng för att behålla sin fjärde plats. Athletic Bilbao i sin tur behöver vinna för att haka på lagen som gör upp om Europa League platserna. Helgardering!

8. Mjällby-Malmö

Semifinal i Svenska Cupen där Mjällby tar emot storfavoriten Malmö FF. Ser vi på ligaspelet för dessa två kan vi konstatera att Mjällby gjort bra, medan Malmö inte infriat förväntningarna så här långt. Nu gäller det dock en finalplats i cupen och här tror jag att MFF spänner musklerna och vinner mot ett vilt kämpande Mjällby. Jag spikar tvåan. 

Köp andel här

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.