21 maj, 2024

Speltips 5/11: Nice-Rennes

Åtta rekar under lördagen där det blev plus 2.27 Unit. Idag söndag blickar vi mot nya matcher och föhoppningar nya vinster.

I den elfte omgången av franska Ligue 1 tar topplaget Nice emot Rennes på hemmaplan. Jag ska börja med att säga att jag inte riktigt förstår varför hemmalaget står i över två gånger pengar.

Nice ligger på tillfälligt andra plats i tabellen. Laget är två poäng efter PSG som har en match mer spelad. Nice kommer till den här matchen som enda obesegrad lag i ligan. Sex segrar och fyra oavgjorda är lagets facit med 11-4 i målskillnad. Ser vi på de fem senaste matcherna så har man fyra segrar och en oavgjord. Dessutom har laget hållit nollan i sju av åtta matcher. Mot PSG släppte man in två mål men vann den matchen med 3–2. I den senaste omgången besegrades bottenlaget Clermont med 1–0 på bortaplan.

Rennes i sin tur ligger på en 8:e plats med två segrar, sex oavgjorda och två förluster. Laget kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste matcherna. Vad det gäller bortaspelet så har man ännu inte vunnit men det ska även sägas att man förlorat bara en match på fyra bortamatcher.

Det kanske är just därför som marknaden tar höjd på Nice som inte sprudlat offensivt. Jag tror trots allt att man löser en seger men för respekt till marknaden rekar jag hemmaseger med asian handicap 0.25.

Nice-Rennes

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.80@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:44

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.