21 juli, 2024

Speltips 11/5: Toulouse-Le Havre

Åtta rekar under lördagen där det blev plus 2.27 Unit. Idag söndag blickar vi mot nya matcher och föhoppningar nya vinster.

I den elfte omgången av franska Ligue 1 tar Toulouse emot Le Havre på hemmaplan.

Här har vi två lag som är ur form. Toulouse kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste. Lagets senaste segern kom i början av november då Metz besegrades på hemmaplan med 3–0. Laget har inte heller inlett speciellt bra i Europa League där man i den senaste omgången föll tungt mot Liverpool på bortaplan. Utöver det har laget en seger och en oavgjord och den kommande vecka väntar returen mot Liverpool på hemmaplan.

Le Havre hittar vi på samma antal poäng som Toulouse och laget har en seger på de fem senaste. Ser vi jag på de fem senaste matcherna så har laget gjort bara två mål framåt och det i segermatchen mot Clermont. I det fyra senaste har man inte lyckats göra mål.

Jag tror att vi kommer se en målsnål match med tanke på att båda lagen haft svårt offensivt i inledningen av säsongen. Min rek i den här matchen blir under 2.5 mål.

Toulouse-Le Havre

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.80@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Bonus till alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.