25 april, 2024

Oavgjort med två förlorade lag

Sundsvall var på väg mot tre viktiga poäng mot Östersund, men en tveksam straff gjorde att matchen slutade oavgjort. 

Sundsvall har inte vunnit i Allsvenskan sedan 29 april och på hemmaplan mot Östersund var laget på väg mot tre viktiga poäng. I den 79:e minuten fick Östersund en tveksamt dömd straff. Dino Islamovic gjorde ingen misstag och kvitterade från elva meter. 

Sundsvall började matchen bra och tog ledningen genom Oliver Berg i den 10:e minuten. 

Östersund är fortsatt tia i tabellen med 21 poäng. Sundsvall är alltjämt sist med tolv poäng.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.