18 april, 2024

Tung start för Ghoddos

Saman Ghoddos ryktades till engelska Brentford. Men övergången gick i stöpet och Ghoddos är därmed kvar i Amiens.

I den franska ligapremiären byttes 25-åringen, född i Malmö men landslagsspelare för Iran, in i den 74:e minuten borta mot Nice.

Amiens spelade med en man mindre från matchminut 27 och hamnade i underläge strax därefter. Med Ghoddos på plan kunde dock Chadrac Akolo kvittera i den 81:a minuten och Amiens var på väg mot ett starkt oavgjort resultat.

Men i den femte tilläggsminuten drogs ridån ner för Ghoddos och lagkamraterna. Den brasilianske mittbacken Dante gjorde 2–1 för hemmalaget som vann matchen.

En annan svensk – Jakob Johansson – satt hela matchen på bänken när hans Rennes vann mot Montpellier med 1–0.

Källa: TT-AFP