24 juli, 2024

Speltips 4/11: Betis-Mallorca

Mina två senaste rekar gick med förlust. Det var två rekar som jag hade under veckan. Den första trodde jag på Wigan mot Charlton och den andra som jag var mest besviken över var att Arsenal skulle vinna mot West Ham.

I spanska La Liga tar Real Betis emot Mallorca på hemmaplan i den 12:e omgången.

Real Betis är hittills obesegrade på hemmaplan och parkerar inför den här matchen på en åttonde plats i tabellen. Laget har sex raka i ligan utan förlust. Dessutom har laget gjort det bra i Europa League där man inledde med förlust mot skotska Rangers. Därefter har laget vunnit mot Sparta Prag och Aris. Den kommande veckan väntar bortamatch mot Aris vilket kan påverka den här matchen. I veckan tog sig laget vidare i cupen genom segern mot Hernan Cortes med hela 12-1. Det säger dock inte så mycket med tanke på att Cortes är ett amatör lag.

I den senaste ligaomången besegrades Osasuna med 2–1 där laget avgjorde på stopptid.

Mallorca i sin tur har haft svårt att vinna matcher den här säsongen. På elva spelade matcher har laget tagit bara en seger men det ska sägas att man har kryssat i sex matcher. Lagets enda segern kom på bortaplan mot Celta Vigo och det på bortaplan med 1–0. Även Mallorca talg sig vidare i cupen genom segern mot Boiro med 4–0.

Trots att Betis har en viktig match i Europa League så tycker jag att man har en bra chans mot ett Mallorca vars form inte är det bästa.

Real Betis-Mallorca

Tips: 1

Odds: 1.90@VerdeCasino

Insats: 1 Unit

Bonus för alla spelare

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.